RM Relining & Bygg AB

 

Frågor & svar om

företaget RM Relining & Bygg AB

 

Fråga:

Vilka typer av tjänster utför företaget?

 

Svar:

Vi utför följande tjänster:

- Renovering av uttjänta avloppsrör och stammar genom relining/rörinfordring

- Spolning av rören med hett vatten under högt tryck gör man när det är stopp eller dåligt flöde genom avloppsystemet.

- Rensning av rör, när det är stopp i röret och spolning inte räcker för att lösa problemet.

- Rörinspektion / filmning vilket görs när man vill se vilket skick rören är i på insidan, t ex vid ett stopp eller när man misstänker att det är dags att göra en renovering av avloppssystemet.

 

 

Fråga:

Vad kostar era tjänster?

 

Svar:

Varje fastighet och situation är unik och därför går det inte att ge något generellt pris, men det enklaste sättet att få en prisuppgift är att kontakta oss så återkommer vi med en skriftlig offert.

 

 

Fråga:

Hur får jag kontakt med er?

 

Svar:

Det går bra att e-posta eller ringa oss, se rubriken Kontakta oss för kontaktuppgifter.

 

 

Fråga:

Vi kan bara vara hemma på kvällar och helger, kan ni komma och fixa vårt avlopp då?

 

Svar:

Vi är väldigt flexibla och gör vad vi kan för att uppfylla våra kunders önskemål, vilket gör att arbeta på kvällar och helger inte är några problem.

 

 

Fråga:

Hur länge har företaget funnits?

 

Svar:

RM Relining & Bygg AB har funnits sedan år 2015, men grundarna till företaget har arbetat med relining, spolning, rensning och rörinspektion samt närliggande tjänster i nästan 10 år.

 

 

Fråga:

Vad för typer av kunder har företaget?

 

Svar:

Vi gör arbeten åt privatpersoner, bostadsrättsföreningar, samfälligheter samt privata, kommunala och statlig bostadsföretag och fastighetsägare i Stockholm samt Mälardalsområdet.

 

 

Fråga:

Var utför ni era tjänster ?

 

Svar:

Vi arbetar i hela Stockholms län, men även i övriga Mälardalsområdet.

 

 

Fråga:

Kan jag få en skriftlig offert från Er?

 

Svar:

Naturligtvis kan Du alltid få en skriftlig offert innan Du bestämmer Dig för om Du vill anlita oss. Det är en självklarhet för oss att göra vad vi kan för att undvika missförstånd som kan uppstå när man lämnar muntliga uppgifter. Kontakta oss idag för att få en offert.

 

 

Fråga:

Kan jag få fast pris på de tjänster jag beställer från er på RM Relining?

 

Svar:

Det är absolut möjligt att få fast priser, om man som kund vill ha detta istället för att vi går på löpande debitering. Beroende på vad det är som skall göras, hur mycket information man har om fastigheten, hur stora osäkerhetsfaktorer det finns osv, gör dock att fasta priser är mer eller mindre lämpliga på olika typer av projekt. Man måste komma ihåg att varje projekt och fastighet är unik och därför kommer vi gärna och tittar på fastigheten innan vi lämnar en prisuppgift. Kontakta oss idag för att boka in ett möte.

 

 

Fråga:

Hur kan jag veta att RM Relining & Bygg AB betalar sina skatter och avgifter ordentligt?

 

Svar:

Att anlita en seriös entreprenör som sköter sina skatter och avgifter är en trygghet för Dig som kund, inte bara idag, utan även i framtiden med tanke på de garantier som lämnas för utfört arbete. Under rubriken "Dokumentation" kan Ni se både vår SKV4820 som är ett dokument från Skatteverket som visar hur mycket skatter vi betalat de senaste tre månader. Se även den kreditupplysning som visar att vi inte har några ärenden som Kronofogdemyndigheten, F-skattebeviset från Skatteverket samt försäkringsbrevet som visar att vi har en ansvarsförsäkring och en företagsförsäkring som täcker eventuella skador som vi mot förmodan skulle orsaka när vi utför våra tjänster. Allt detta tillsammans är en säkerhet för DIg som kund när Du anlitar RM Relining & Bygg AB!

 

 

 

 

 

 

RM Relining & Bygg AB

 

Postadress

Mätarvägen 14

196 37 KUNGSÄNGEN

Telefon

08-410 510 68

 

 

Organisationsnummer

559024-5527

 

© RMRELINING.SE