Rensning

Frågor & svar om rensning

Fråga:

Vad innebär rensning eller mekanisk rensning som det också kallas?

 

Svar:

Om man har stopp i ett avlopp och spolning av röret med hett vatten under högt tryck inte löser problemet, så är rensning den metod som man då tar till. Rensning innebär att man med hjälp av kedjor eller andra verktyg försöker slå eller skära sönder det som orsakar stoppet i avloppsröret samtidigt som man sprutar vatten under

högt tryck för att spola bort lösa bitar som slås loss.

 

 

Fråga:

Kan RM Relining & Bygg AB utföra rensning åt mig som privatperson?

 

Svar:

Absolut, vi arbetar för privatpersoner, bostadsrättsföreningar, samfälligheter

samt privata och allmännyttig bostadsbolag och fastighetsägare i

Stockholm samt Mälardalen. Ta kontakt med oss idag för mer information

om hur vi kan hjälpa dig.

 

 

Fråga:

Är rensning av avloppen det första man skall ta till om man har stopp i ett avlopp?

 

Fråga:

Om man har ett akut stopp i ett avlopp så försöker man i första hand lösa det med en spolning som är mer skonsam mot insidan av rören än en rensning, men om spolningen inte räcker, så är mekanisk rensning det man tar till som nästa steg. Då för man in i röret antingen kedjor som slår sönder stoppet eller andra typer av verktyg som skär eller på annat sätt har sönder det som orsakar stopppet. När man tror sig ha fått bort stoppet, så brukar man filma insidan av röret för att säkerställa att hela stoppet faktiskt är borta och flödet i röret är återställt till normalt.

 

 

Fråga:

Behöver jag städa min bostad efter att en rensning gjorts?

 

Svar:

Om det är så att stoppet sitter i t ex avloppet från toaletten, så måste vi troligen föra ned våra rensverktyg i toalettstolen och rensa därifrån. Dom slangar och andra verktyg vi använder blir blöta och smutsiga efter att ha varit nere i avloppet, men vi gör rent dessa så mycket som möjligt, innan vi går ut genom bostaden igen. Man får dock vara beredd på att behöva städa lite kring området där vi arbetat.

 

 

Fråga:

Jag vill ha en skriftlig offert från er, hur gör jag ?

 

Svar.

Kontakta oss antingen via mail eller telefon och beskriv vad Ni vill ha hjälp med så återkommer vi inom kort med en skriftlig offert. Om ett besök på plats behövs för att kunna lämna pris, så bokar vi in det med er när ni kontaktar oss. Kontaktuppgifter finns längst ned i sidfoten eller under rubriken "Kontakta oss"

RM Relining & Bygg AB

 

Postadress

Mätarvägen 14

196 37 KUNGSÄNGEN

Telefon

08-410 510 68

 

 

Organisationsnummer

559024-5527

 

© RMRELINING.SE