Rörinspektion

Frågor & svar om rörinspektion/rörfilmning

 

Fråga:

Vad innebär rörinspektion?

 

Svar:

Rörinspektion innebär att man med hjälp av en robot eller en liten kamera längst fram på en slang filmar inuti ett rör eller avloppssystem för att upptäcka skador eller orsaker till varför det är stopp eller dåligt flöde i avloppssystemet.

 

 

Fråga:

Vad kostar det att göra en rörfilmning / rörinspektion?

 

Svar:

Det bästa är att kontakta oss och beskriva vad problemet är med avloppen, vilket typ av rör som skall filmas osv så kan vi lämna en prisuppgift. Varje fastighet och varje situation är unik, det är därför svårt att lämna ett generellt pris.

 

 

Fråga:

Kan ni utföra en rörinspektion åt mig som privatperson?

Svar:

Absolut, vi arbetar åt alla typer av kunder och i alla typer av fastigheter. Vi gör arbeten åt privatpersoner, samfälligheter, bostadsrättsföreningar, privata och kommunala bostadsföretag samt andra typer av fastighetsägare. Om Du bor i Stockholm eller i övriga Mälardalsområdet, tveka inte att kontakta oss om Du behöver hjälp att lösa problem med avlopp.

 

 

Fråga:

Hur får jag ta del av resultatet av rörinspektionen?

 

Svar:

När rörinspektionen är genomförd, så analyseras filmen av oss på RM Relining och sedan skrivs ett protokoll och filmen bränns ned på en CD-skiva eller på ett USB minne och lämnas till Dig som kund. I samband med detta ges även förslag på lämpliga åtgärer för att åtgärda de eventuella skador som upptäckts.

 

 

Frågor:

Jag bor i Enköping, har ni möjlighet att göra en rörinspektion / rörfilmning hos mig?

 

Svar:

Vi kan absolut utföra rörinspektion / rörfilmning hos Dig i Enköping, för vi arbetar i hela Stockholms län och i övriga delar av Mälardalen, som t ex Uppsala, Enköping, Västerås osv. Kontakta oss för mer information.

 

 

RM Relining & Bygg AB

 

Postadress

Mätarvägen 14

196 37 KUNGSÄNGEN

Telefon

08-410 510 68

 

 

Organisationsnummer

559024-5527

 

© RMRELINING.SE