Våra tjänster

RM Relining & Bygg AB erbjuder sina kunder relining / rörinfodring för rivningsfria renoveringar av ledningar, rör och rörsystem samt har metoder för att lösa akuta problem med t ex stopp i avlopp. Vi genomför även dokumention av skick och funktion på rörsystem genom invändig filmning.

 

Våra kunder består av privatpersoner, bostadsrättsföreningar, samfälligheter samt privata och allmännyttiga bostadsföretag/ fastighetsägare.

RELINING / RÖRINFORDRING

Relining eller rörinfordring som det också kallas på svenska innebär att att man renoverar de befintliga rören, ledningarna och avloppssystemen utan att behöva riva och ersätta dem med nya rör.

 

Det finns två metoder för relining, strumpmetoden och sprutmetoden och RM Relining kan utföra båda metoderna. Relining innebär att man skapar ett nytt rör inuti det befintliga röret, vilket blir billigare, går snabbare och är mindre störande jämfört med att byta ut ett dåligt fungerande rör mot ett helt nytt rör. Läs mer om relining / rörinfordring här!

 

SPOLNING

Det första man gör när det är stopp i avloppet är att försöka spola bort stoppet med hjälp av hett vatten under högt tryck. Läs mer om spolning här!

 

 

RENSNING

När det inte räcker att spola avloppen för att få bort stopp, så krävs mekanisk rensning med kedjor och andra verktyg för att få bort stoppet. Läs mer om rensning här!

 

 

RÖRINSPEKTION

Filmning av rören invändigt görs för att kunna fastställa skicket och funktionen på de befintliga rören samt för att kunna upptäcka orsaken till stopp eller andra problem. Läs mer om rörinspektion här!

RM Relining & Bygg AB

 

Postadress

Mätarvägen 14

196 37 KUNGSÄNGEN

Telefon

08-410 510 68

 

 

Organisationsnummer

559024-5527

 

© RMRELINING.SE