Spolning

När stopp uppstår i avlopp så beror det oftast på att någon slängt ned föremål i t ex toalettstolen som sedan fastnat på vägen ned genom avloppsstammen. Dessa stopp i stammar och ledningar åtgärdas i de flesta fall genom en spolning av rörsystemet. Spolningen utförs genom att en slang förs in i röret och sedan sprutas hett vatten med högt tryck genom slangen samtidigt som den dras fram och tillbaka i röret tills stoppet lösts upp.

 

Många fastighetsägare utför spolningar regelbundet som en förebyggande åtgärd för att motverka framtida akuta stopp i fastighetens avloppssystem. Genom att regelbundet spola bort sådant som kan orsaka stopp, så undviker man även allvarligare skador i stammar och ledningar. Genom att undvika stopp så slipper boende och hyresgäster i fastigheten de problem och olägenheter som det innebär med ett akut stopp i avloppen.

 

Om stoppet inte går att lösa upp genom en spolning, så är nästa steg att göra en mekanisk rensning av avloppet. Mer information om rensning finns här.

 

Kontakta oss idag för mer information eller offert!

 

Övriga tjänster:

Relining/rörinfordring

Rensning

Rörinspektion

 

 

 

 

RM Relining & Bygg AB

 

Postadress

Mätarvägen 14

196 37 KUNGSÄNGEN

Telefon

08-410 510 68

 

 

Organisationsnummer

559024-5527

 

© RMRELINING.SE